Om oss

I september 2010 åpnet Horten Tannlegesenter i Horten Handelspark i Trimveien 41. Våre lokaler er mellom Horten legesenter og Trimveien legesenter i 2. etasje, og samme oppgang som Trimhuset. Våre lyse og nye lokaler er tilgjengelige for kollektivreisende (buss-stop før og etter Solhøy Frukt og Tobakk) og det er gratis parkering utenfor lokalene. Våre lokaler er tillrettelagt for rullestolbrukere. 6 tannleger og én tannpleier vil stå klare til å ønske nye og gamle pasienter velkommen. Vårt hovedmål er å etablere et faglig felleskap som setter pasienten i sentrum.

Vi er 4 likestilte deleiere, tannlege Jon Camillo Wille, Petter Haugen, Gunnar Kjendlie og Christina Kjendlie, som sammen drifter Horten Tannlegesenter. Alle eiere er selvstendig næringsdrivende tannleger og medlemmer av Den norske Tannlegeforening. I tillegg jobber tannpleier Grete S. Nielsen samt tannlege Jorunn Aasvik og Astrid Kjærland Olsen ved Horten Tannlegesenter. Pr dags dato har vi ansatt 8 tannlegesekretærer/tannhelsesekretærer.

Samtaler og diskusjoner har skapt en felles tanke og visjon for hvordan man ønsker at et tannlegekontor skal være:

Vi ønsker at du som pasient føler deg vel ivaretatt, og at du får innsikt i hva tannlegen/tannpleieren gjør. Vi vil være oppdatert på faglig kunnskap og utstyr, slik at du som pasient kan føle deg trygg på at du får den behandlingen som er best for deg. Vi ser fordeler av å jobbe flere tannleger sammen; det øker kapasiteten til å innehente ny kunnskap og erfaring, det muliggjør investeringer i godt utstyr, og vi kan konsultere hverandre i tilfeller der dette er hensiktsmessig for deg. 

Ved hjelp av grundige hygienerutiner, utdannet personale, regelmessige kontroller og moderne utstyr kan vi alltid garantere deg et smittefritt miljø når du besøker oss.

Vi vil tilby riktig behandling til riktige priser, med begrunnede alternative behandlingsvalg. Vi er oppdatert på gjeldende refusjonsordninger og pasientrettigheter vedrørende tannbehandling.

Vi er åpne for ris og ros, og vil at du som pasient gir oss tilbakemeldinger.

Vi ønsker gamle og nye pasienter velkommen til et tannlegekontor vi er stolt av!

 

Ta gjerne kontakt.

Vi hører gjerne fra deg. Ta kontakt her.

 

Etablert

September 2010

Sted

Horten, Norway